20 грудня 2020

Несправні гальма - це головна небезпека не тільки для водія, але і для інших учасників дорожнього руху. Навіть при незначному зниженні ефективності гальмування може погіршуватися управління, що негативно відображається на експлуатації авто в цілому.

У такі моменти потрібно виконувати перевірку гальмівної системи на працездатність. При необхідності проводиться ремонт вузла і виконується заміна деталей, які досягли критичного ступеня зносу.

Ремонт гальмівної системи в Києві

Якщо вас цікавить ремонт гальмівної системи в Києві, залишайте запит на обслуговування на нашому сайті. Досвідчені механіки проведуть діагностику всіх вузлів, виявлять неполадки при їх наявності і проведуть необхідні ремонтні роботи. Більш детальну інформацію ви зможете дізнатися, звернувшись до наших менеджерів за персональною консультацією.

Записатись на сервіс

Як визначити несправність ТЗ: ознаки поломок

Очевидно, що головна ознака поломки гальмівної системи Тойота - це зниження ефективності гальмування. Однак можуть бути й інші, наприклад:

  • Педаль гальма провалюється в підлогу або на ній відчувається вібрація.
  • Машину веде в бік під час уповільнення і зупинки. Колодки зношуються нерівномірно.
  • Помічено витік гальмівної рідини.
  • Гальмівні диски сильно нагріваються і довго остигають.
  • Процес гальмування супроводжується сторонніми звуками.

При цьому важливо не тільки визначити несправність ТЗ, але і виключити неполадки суміжних деталей. Наприклад, сторонні шуми можуть бути викликані поломками в підвісці, але так як визначити джерело звуку не завжди легко, багато автовласників починають грішити на гальмівну систему.

Ремонт гальмівної системи Toyota: етапи процедури

Гальмівна система транспортного засобу являє собою досить складний вузол, що складаються з безлічі деталей і компонентів. Перелік дій, які проводять механіки, може значно відрізнятися для різних автомобілів, навіть якщо вони належать одній серії чи моделлю.

З огляду на цей факт, як перелік дій, так і ціна ремонту гальмівної системи в Україні може варіюватися в широкому діапазоні. Загальний алгоритм майбутніх процедур виглядає наступним чином:

  • виконується діагностика всіх елементів системи;
  • виявляються існуючі несправності;
  • визначаються причини поломок;
  • проводиться демонтаж зношених частин;
  • підбираються оригінальні запчастини;
  • здійснюється установка нових комплектуючих;
  • перевіряється працездатність системи.

Зверніть увагу: ремонт гальмівної системи Toyota може проводитися інакше, наприклад, якщо ви захочете перевірити тільки певні компоненти. Всі ці нюанси ви зможете обговорити з механіками до початку ремонтних робіт.

Тойота Сіті Плаза: ремонт гальмівної системи Toyota в Києві

Звертайтеся в наш автоцентр, якщо вас зацікавив ремонт гальмівної системи Toyota в Києві. Наші професіонали швидко виконують необхідні роботи, а також використовують в роботі тільки професійне обладнання та оригінальні запчастини.

На всі проведені роботи ми надаємо гарантію. Звертайтеся до наших фахівців за контактним телефонамом Toyota City Plaza, якщо у вас залишилися додаткові питання.