22 листопада 2020

У будь-якому сучасному транспортному засобі є багато деталей і вузлів, від яких залежить працездатність всього авто. Наприклад, з непрацюючим двигуном почати рух не вийде, те ж саме станеться, якщо несправний генератор. Поломка цього пристрою гарантовано знерухомить машину будь-якої моделі, тому всі без винятку неполадки з генератором потрібно оперативно усувати.

Несправність генератора не завжди проявляється однаково, тому складно сказати, зламався саме цей пристрій або, наприклад, акумуляторна батарея. Однак в більшості випадків неполадки проявляються поступово, тому у автовласника є час, щоб записатися на відвідування СТО з метою діагностики вузла. Якщо справа не в ньому, слід перевірити і суміжні агрегати і механізми, так як їх несправності можуть негативно впливати на інші пристрої, включаючи генератор.

Автомобілі марки Toyota: ремонт генератора в Києві

Сервісмени нашого автосервісу спеціалізуються на автомобілях Тойота. Вони знають всі нюанси і особливості машин, тому якщо вас цікавить якісний  ремонт генератора в Києві, записуйтеся до нас на відвідування за контактним телефоном або в режимі онлайн.

Записатись на сервіс

Причини і ознаки поломки генератора Тойота

Несправність генератора може бути як механічною, так і електричною. У першому випадку шукати причину слід в зруйнованому корпусі, а також поломки кріплень, підшипників, притискних пружин, муфти, шківа і інших комплектуючих. Електричні причини, як правило, полягають в обривах обмотки або коротких замиканннях, поломки реле-регулятора і так далі.

Складно виділити головну ознаку поломки генератора Тойота, так як про проблеми з цим пристроєм можуть сигналізувати відразу кілька ситуацій:

  • Мотор запускається не відразу або робить це з великими труднощами.
  • Світло фар стало тьмяним, почало мерехтіти.
  • На панелі приладів горить значок, що сигналізує про проблеми з акумуляторною батареєю. Можливо, несправний тільки акумулятор, але так як він отримує харчування від генератора, слід перевірити на працездатність обидва пристрої.
  • В області підкапотного простору чути дзвінкий звук або шарудіння. Як правило, причина у відсутності мастила на підшипниках кочення всередині пристрою.

Як виконується ремонт генератора Toyota

У всіх випадках ремонт генератора Toyota проводиться в три етапи:

  1. Візуальний огляд і комп'ютерна діагностика. Її мета - виявити несправності і визначити ступінь зносу комплектуючих в пристрої.
  2. Заміна або відновлення зношених деталей, якщо це можливо.
  3. Контрольна перевірка пристрою на працездатність і його установка в машину.

Ціна ремонту генератора в Україні залежить від ряду факторів: особливостей пристрою, переліку майбутніх робіт, їх складності і так далі. Якщо хочете отримати більше інформації з цього питання, звертайтеся до наших менеджерів за персональною консультацією.

Тойота Сіті Плаза: професійний ремонт генератора Toyota в Києві

Якщо вас зацікавив ремонт генератора Toyota в Києві, наші механіки готові запропонувати свої послуги. Фахівці використовують в роботі високоякісні запчастини і професійне обладнання, тому зможуть усунути будь-які поломки в генераторі, незалежно від їх складності.