10 вересня 2018

Toyota Camry по праву заслуговує на звання одного з найпопулярніших автомобілів у більш ніж 100 країнах світу. А завдяки системі активної безпеки Toyota Safety Sense (TSS) Camry може претендувати на звання найбезпечнішого автомобіля.

Щоб Ви могли відчувати себе впевнено і в цілковитій безпеці за кермом автомобіля, нова система активної безпеки покликана уберегти Вас і Ваших пасажирів від негараздів на дорозі. На низьких швидкостях ця система може допомогти повністю уникнути зіткнення, а на високих - намагається зменшити серйозність удару.

Що таке Toyota Safety Sense?

Toyota Safety Sense допомагає уникати небезпечних ситуацій на дорозі. За допомогою камери і лазерних датчиків сканує автомобілі попереду, допомагаючи уникнути або знизити вірогідність зіткнення.

У комплектаціях Prestige та Premium* нова Camry оснащена новітнім комплексом систем активної безпеки Toyota Safety Sense (TSS), котрий включає:

  • адаптивний круїз-контроль,
  • автоматичне дальнє світло,
  • систему передаварійного екстреного гальмування,
  • cистему розпізнавання дорожніх знаків,
  • систему сповіщення про з'їзд зі смуги руху.

Інноваційні технології, реалізовані в системі TSS, дозволять водієві впевнено почуватися за кермом і допоможуть забезпечити безпеку на дорозі.

Технологія Toyota Safety Sense знижує ризик зіткнення і підвищує безпеку дорожнього руху.

За додатковою інформацією про автомобілі Toyota, включаючи цінами, звертайтеся, будь ласка, до Тойота Сіті Плаза: пр. С. Бандери, 24Б або за тел: (044) 4927000.

*Назви комплектацій є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.