17 січня 2018

З 13 січня 2018 відчуйте всі переваги нового бізнес-седана


Абсолютно новий седан бізнес-класу Toyota Camry 8-го покоління
Починаючи з 13 січня 2018 року, модель доступна для тест-драйву в дилерському центрі Тойота Сіті Плаза.

Toyota Camry по праву заслуговує звання одного з найпопулярніших автомобілів в більш ніж 100 країнах світу. Перше покоління Toyota Camry з'явилося в 1982 році, і з тих пір кількість проданих у світі Camry обчислюється десятками мільйонів.

Замовити тест-драйв Toyota Camry

 

Нове покоління Toyota Camry - це не просто вдосконалена версія улюбленого седана. Модель 8-й генерації розроблена «з нуля», для чого було спроектовано тисячі нових деталей. Автомобіль побудований на інноваційній уніфікованої платформі Toyota New Global Architecture (TNGA), що дозволило знизити центр ваги і значно збільшити жорсткість кузова. Завдяки платформі TNGA, а також новим стійок амортизаторів і повністю новою задньою підвісці Toyota Camry відрізняється неперевершеною керованістю на ряду з легендарною плавністю ходу.

Бізнес-седан отримав новий, більш спортивний, виразний і емоційний зовнішній вигляд. Спеціально для нової моделі було створено чотири нових відтінку кольору екстер'єру: класичний перламутровий білий, елегантний сірий, благородний коричневий і вишуканий червоний.

Нова платформа TNGA дозволила збільшити колісну базу на 50 мм, таким чином салон автомобіля став більш просторим. Завдяки більш низькій лінії капота і вертикальному розташуванню керма покращилася оглядовість дороги попереду, а посадка водія стала зручнішою. Розробники ретельно попрацювали над поліпшенням комфорту в салоні. Ізоляція від всіх видів шумів стала більш досконалою, а лінії в дизайні інтер'єру - більш гармонійними.

У комплектаціях Prestige і Premium * нова Camry оснащена новітнім комплексом систем активної безпеки Toyota Safety Sense (TSS), який включає:

  • адаптивний круїз-контроль,
  • автоматичне дальне світло,
  • систему предаварійного екстреного гальмування,
  • систему розпізнавання дорожніх знаків,
  • систему оповіщення про з'їзд з смуги руху.
  • Інноваційні технології, реалізовані в системі TSS, дозволять водієві впевнено почувати себе за кермом і допоможуть забезпечити безпеку на дорозі.

Вперше в Camry встановлено великий 7-дюймовий мультіінформаціонний дисплей і повністю нова мультимедійна система Toyota з навігаційним блоком GO і сенсорним екраном діагоналлю 8 дюймів. Професійна акустична система JBL з 9 динаміками з сабвуфером, яка спроектована спеціально для нової Camry, дозволить насолоджуватися улюбленими музичними треками в кожній поїздці.

На українському ринку нова Toyota Camry представлена ​​в 4 комплектаціях: Comfort, Elegance, Prestige, Premium *. Автомобіль доступний з бензиновим 2,5-літровим ** атмосферним двигуном потужністю 181 к.с. (133 кВт) і 6-ступінчастою автоматичною трансмісією.

Новий вишуканий седан Toyota Camry - це досконале поєднання сучасних технологій і дизайну з шанованими до традицій і цінностей Camry. Відвідайте офіційний дилерський центр Тойота Сіті Плаза, переконайтеся в цьому і оберіть свою Toyota Camry.

Детальніше про ціни і комплектації в розділі: Toyota Camry

Нова Toyota Camry - технології на покоління попереду!

 

За дополнительной информацией о Toyota Camry, включая цены, обращайтесь, пожалуйста, в Тойота Сити Плаза на Петровке

пр. С. Бандеры, 24Б

0444927000


* Названия комплектаций является чисто условным, используются исключительно для удобства в распределении наборов параметров автомобиля и могут отличаться или отсутствовать в других документах или материалах.

** Значение указано условно и может незначительно отличаться от рабочего объема двигателя. Более подробная информация имеетсяв официальном дилерском центре Тойота Сити Плаза.