21 січня 2021

Підвіскою транспортного засобу називається сукупність деталей, вузлів і механізмів, які необхідні для забезпечення зв'язку кузова машини з дорогою. Зокрема, підвіска потрібна для фізичного з'єднання коліс з рамою автомобіля, а також для передачі на несучу систему сил і моментів, що виникають при взаємодії коліс з дорожнім покриттям. 

Нерівності на дорозі, агресивний стиль водіння, використання низькоякісних запчастин - все це негативно впливає на ефективність роботи ходової частини авто. Крім цього, знижується термін служби окремих вузлів. Щоб уникнути дорогого ремонту, потрібно періодично проводити діагностику підвіски і оперативно усувати виникаючі неполадки.

Записатись на сервіс

Ремонт підвіски Toyota в Києві

Звертайтеся в наш автосервіс, якщо вас цікавить ремонт підвіски Toyota в Києві. Наші сервісмени спеціалізуються на транспортних засобах бренду, тому знають всі особливості ремонтних робіт. При необхідності ми також можемо провести діагностику різних деталей, включаючи візуальний огляд гумовометалевих шарнірів, підрамників і задньої балки.

Коли потрібний ремонт підвіски

Якщо під час діагностики будуть виявлені проблеми з підвіскою, їх слід оперативно усунути. Однак дізнатися про неполадки з ходовою частиною можна дізнатись раніше, ще до поїздки в автосервіс. Зокрема, про необхідність ремонту свідчать такі ознаки:

  • стукіт і інші сторонні шуми під час руху;
  • сильний люфт рульового колеса;
  • погіршилася керованість - автомобіль веде вбік, почав гірше проходити повороти;
  • з'явилися сильні вібрації, які відчуваються на рульовому колесі;
  • шини зношуються нерівномірно і раніше терміну;
  • з'явився витік робочої рідини з амортизаторів.

Щоб знати, коли потрібно ремонт підвіски конкретно у вашому випадку, рекомендується регулярно проводити діагностику ходової частини авто.

Чому варто регулярно стежити за підвіскою

Складно переоцінити важливість ремонту підвіски, адже від її справної роботи залежить безпека як водія, так і інших учасників дорожнього руху. Якщо підвіска несправна, це негативно відіб'ється на керованості, а значить збільшиться ризик дорожньо-транспортної пригоди. Через це автовласникові доведеться витратити значну суму, оскільки відремонтувати потрібно буде не тільки ходову частину, а й кузов або інші важливі вузли автомобіля.

Що входить в процес відновлення підвіски

Як правило, процес відновлення підвіски полягає в заміні несправних, зламаних або зношених деталей на нові. Йдеться як мінімум про амортизатори, стійки і втулки стабілізатора поперечної стійкості, сайлентблоках, важелях, пружинах, кульових опорах і багатьох інших елементах.

Переваги ремонту підвіски в Тойота Сіті Плаза

Звертаючись в наш автосервіс, ви можете розраховувати на:

  • Висококласний сервіс і широкий перелік послуг, починаючи від комп'ютерної діагностики і закінчуючи ремонтом будь-яких частин підвіски.
  • Оперативне виконання всіх робіт по заміні зношених деталей. Ми використовуємо тільки високоякісні оригінальні запчастини для транспортних засобів конкретно вашої моделі.
  • Якість. Фахівці впораються з завданнями, незалежно від їх складності.

Якщо вам знадобиться персональна консультація, звертайтеся до наших фахівців за контактним телефоном +38 044 492 70 00.
Також Ви можете записатися на сервіс за допомогою форми запису.