09 червня 2021

Всі деталі в авто схильні до природного зносу, проте деякі з них виробляють свій ресурс з рекордною швидкістю. Йдеться про гальмівні диски, частіше яких змінюють тільки колодки. Нехтувати цією процедурою не можна, так як у важливий момент диск може пошкодитися і навіть розколотися. Це тягне за собою повну відмову гальм і втрату управління, що може привести до катастрофічних наслідків на дорозі.

Записатись на сервіс

Автомобілі Toyota: заміна гальмівних дисків в Києві

Під час експлуатації транспортного засобу диски піддаються настільки великим навантаженням, що ці деталі потрібно вважати витратним матеріалом. Вони досить швидко зношуються навіть при обережній їзді, тому потребують своєчасної заміни на нові.

Слід зауважити, що диски не є ремонтопридатності деталями. При виникненні будь-яких, навіть незначних пошкоджень, потрібно встановлювати нові комплектуючі. Більш того, бажано міняти і колодки. В іншому випадку компоненти можуть зношуватися надто швидко, а також негативно впливати на суміжні деталі, наприклад, на супорт.

Якщо вас цікавить заміна гальмівних дисків в Києві, звертайтеся в наш автоцентр. Механіки проведуть всі необхідні роботи, завдяки чому експлуатація авто стане комфортніше і безпечніше.

Ознаки поломки гальмівних дисків Тойота

Диски є важливою частиною гальмівної системи, тому будь-які неполадки в роботі цих елементів відображаються на ефективності гальмування. Однак існують і інші ознаки, за якими можна визначити наявність проблем з цими елементами.

Зокрема, несправність дисків гальмування виражається в:

  • збільшенні гальмівного шляху;
  • зменшенні кількості робочої рідини;
  • заметах, що виникають під час спроби зупинити автомобіль;
  • більш вільному ході педалі гальма;
  • сторонньому шумі, який доноситься з боку коліс.

Характерна ознака поломки гальмівних дисків Тойота - виразне биття, яке відчувається на кермі під час гальмування.

Ремонт гальмівних дисків Toyota: етапи процедури

  • У переважній більшості випадків ремонт гальмівних дисків Toyota виконується у відповідності з наступним алгоритмом:
  • Механіки виконують перевірку роботи гальмівної системи, щоб виключити додаткові поломки.
  • Демонтується колесо, потім - супорт.
  • Знімається зношений диск.
  • Підбирається заміна з урахуванням особливостей конкретного автомобіля.
  • Встановлюється новий диск, потім кріпиться супорт і надівається колесо.
  • Проводиться контрольна перевірка гальмівної системи на працездатність.

Зверніть увагу: ціна ремонту гальмівних дисків в Україні може варіюватися в певному діапазоні в залежності від ряду факторів. Наприклад, якщо певні елементи заклинить, процедура заміни деталей стане складніше, що відіб'ється і на вартості сервісних робіт.

Переваги ремонту гальмівних дисків в Тойота Сіті Плаза

Якщо вас цікавить ремонт дисків гальмування Toyota в Києві, звертайтеся до співробітників нашої компанії. Досвідчені механіки оперативно проведуть заміну зношених деталей на нові, використовуючи в роботі професійне обладнання та оригінальні запчастини.

За додатковою консультацією з будь-яких питань або для попереднього розрахунку вартості звертайтеся до наших менеджерів.