03 лютого 2021

Практично кожна деталь в автомобілі повинна знаходитися в справному стані, так як від цього залежать зручність і комфорт під час їзди. Однак свічки запалювання (СЗ) заслуговують на окрему  увагу, адже неполадки в роботі цих елементів можуть стати причиною поломок всередині двигуна.

Заміна свічок запалювання в Києві

Як правило, заміна свічок запалювання необхідна кожні 30 тис. кілометрів пробігу. Однак при використанні низькоякісного пального і неправильної експлуатації авто, установка нових запчастин може знадобитися значно раніше. 

Якщо ви хочете перевірити стан цих комплектуючих і провести їх заміну при необхідності, залишайте заявку на відвідування Toyota City Plaza на сайті або звертайтеся до наших менеджерів за консультацією.

Записатися на сервіс

Як визначити несправність СЗ

Існує безліч ситуацій, виникнення яких може говорити про проблеми в роботі транспортного засобу. Не завжди легко виділити одну головну ознаку поломки свічок запалювання Тойота, так як всі деталі мають свій термін служби. Більш того, на швидкість зносу комплектуючих впливають умови експлуатації автомобіля, а також якість використовуваного палива.

Як правило, будь-яка несправність СЗ може привести до появи однієї або кількох із далі перерахованих ознак:

  • Силовий агрегат запускається з важкістю після кількох спроб або включення так і не відбувається.
  • Значно збільшилися витрати пального.
  • Знизилася тяга або динаміка під час їзди.
  • Мотор почав працювати нестабільно, причому це може відбуватися як на якомусь одному режимі, так і на всіх.

Зношені свічки запалювання підлягають оперативній заміні. Нехтувати цією процедурою не можна, так як через це може з'явитися безліч неприємних наслідків:

  • Силова установка працюватиме неправильно, внаслідок чого значно прискориться знос її внутрішніх комплектуючих.
  • З глушника почне виходити чорний дим. Зокрема, це негативно впливає на термін служби даного елемента, заміна якого може сильно вдарити по бюджету автовласника.
  • Керування транспортним засобом погіршиться, внаслідок чого може збільшитися ризик потрапляння в аварійну ситуацію на дорозі.

Заміна свічок запалювання Toyota: основні етапи робіт

У більшості випадків заміна свічок запалювання Toyota здійснюється за наступним алгоритмом:

  1. Механіки відкривають капот і від'єднують дроти живлення від свічок.
  2. Зношені деталі викручують з посадочних місць.
  3. Виконується підбір нових запчастин.
  4. Проводиться установка елементів.

Слід зауважити, що ця процедура відноситься до найбільш простих сервісних операцій, тому ціна заміни свічок запалювання в Україні, як правило, знаходиться на демократичному рівні. Однак довіряти такі роботи потрібно тільки професіоналам, так як від правильно виконаної процедури залежать показники витрати палива, безперебійність роботи двигуна і динамічні характеристики автомобіля.

Заміна свічок запалювання Toyota в Києві

Залишайте заявку на відвідування нашого автосервісу, якщо вас зацікавила заміна свічок запалювання Toyota в Києві. Механіки використовують тільки оригінальні і якісні запчастини, а на всі роботи поширюється гарантія.

Якщо у вас залишилися додаткові питання, звертайтеся в Тойота Сіті Плаза по телефону або заповнюйте онлайн-форму.